3 étkező – 3 stílus

febr 10 • Enteriőr • Impress Magazin

Az étkező a vendégfogadás színtere, ahol jókat lehet beszélgetni és falatozni. Ez egy forgalmas hely, ezért is fontos, hogy otthonosan rendezd be.

Akár elkülönült térben, akár egy sarokban van az étkeződ, vagy egybe nyílik a konyhával, rengeteg ölet áll a rendelkezésedre, hogy hangulatossá tedd, kezdve a bútorok megválasztásával, a világításon át az apróbb dekorációs tárgyakig.

Hullámzó formatervezés- modern design

Modern, látványos, dizájnos. Mintha egy hullámzó, kék buborékba lépnénk. A székek ívelt formatervezése, az asztal homorú lába, és a lámpa búrák tökéletes összhangot alkotnak. A csíkos rongyszőnyeg első ránézésre nem illik a modern képbe, de pont ez az „ellentmondás” adja az étkező egyedi stílusát.

11

Geometrikus

A kis színes négyszögletű zsámolyok, a kör alakú asztal, és félkör alakú pad együtt érdekes, geometrikus formavilágot alkotnak. A lila és a pink huzat, és a mintás párnák fiatalos hangulatot kölcsönöznek az étkezőnek, mely egyszerre kényelmes beszélgető sarok, és praktikus étkező is egyben.

22

60-as, 70-es évek

Akik szeretik a vintage hangulatot, azok számára ez az ütött kopott összevisszaságnak tűnő étkező maga a tökély. Itt nincs két egyforma szék, a színek ugyanakkor visszaköszönnek a bútordarabokon és harmóniát csempésznek a kaotikus elrendezésbe.

33

 Vida Hajni

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »