Nem csak vízszintes lehet…

okt 31 • Enteriőr • Impress Magazin

A formabontó ágas-bogas és fa formájú könyvespolcokon nem csak katonásan sorba, hanem többféle kreatív módon is elrendezheted a könyveidet.

Egyetlen ág

Egy letisztult stílusú, hófehér szobában egy natúr faág látványa olyan, mintha egy kép lenne a falon. Akár egy faragott kép, vagy fali dísz is lehetne, még könyvek nélkül is jól mutatna, ahogy benyúlik a szoba falán. Ebben a semleges térben a színes könyvek szinte vonzzák a tekintetet, a szoba stílusa mégsem bomlik meg. Ennyi szín pont kell és pont elég.

11szerk

Egy zöld fenyő

Gyerekszobába jól illik egy vidám, zöld színű, fenyő formájú könyvespolc. A formabontó dizájn itt is magára vonja a figyelmet, egy üres falat szinte betölt. Egy bármilyen szempontból különleges, vagy szokatlan bútordarab mindig központi szerepet tölt be, akárhol is jelenik meg.

22szerk

Ágas bogas

A fatörzs ebben az esetben eltűnt és csak egy ágas-bogas részlet alkotja a könyvespolcot. Az ágak kuszasága szintén egyedi látványt nyújt, a fekete szín pedig egy újabb stílus felé mutat. Mindenképpen művészi alkotás ez az organikus formát megjelenítő bútordarab.

33Ágas bogas

 Vida Hajni

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »