Mit tud ma a mesterséges intelligencia?

nov 9 • LifeStyle • Impress Magazin

A jövő technológiáját mutatja be Európában elsőként Magyarországon a Szilícium-völgyi technológiai fórum interaktív kiállítása.

Mindössze négy napon keresztül látogatható november 14. és 17. között a NASA és a Google által 2009-ben alapított Singularity Egyetem Startra kész Magyarország nevű közös rendezvénye a budapesti Design Terminálban.

Milyen virtuális térben mozogni

A technológiai fórum azt járja körül, hogy hogyan befolyásolják majd életünket a következő évek technológiái. A fórumon megtekinthetők lesznek a nemzetközi és magyar tudáslaborok legújabb fejlesztései és azok felhasználási lehetőségei, valamint a lehetséges jövőre gyakorolt hatásuk.

A rendezvényre látogatók interaktív kiállítások keretében megtudhatják, milyen virtuális térben mozogni, mit tud ma a mesterséges intelligencia, vagy éppen azt, hogy melyek a robotika, vagy a neurotechnológia legfrissebb vívmányai.

A rendezvény egyes programjai regisztrációhoz kötöttek, további információ a Design Terminál Facebook-oldalán, vagy a designterminal.hu oldalon található.

MTI/ Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »