Bővül a margitszigeti szökőkút zenei repertoárja

ápr 22 • Kult & Art • Impress Magazin

A zenélő kút április 25-ig az eddig ismert zenelistát játssza, majd húsvéttól újdonságokkal és gyerekeknek szóló műsorral bővül a repertoár.

A margitszigeti szökőkút táncoló vízszínháza a nyári esték egyik különleges programja. Magával ragadó, ahogy a kivilágított szökőkút zenére koreografált vízsugarai táncot járnak a muzsikára.

Új zeneszámok 

A szökőkút április 25-ig a régi műsorból Vivaldi Négy évszakjának Tavasz-tételét, Simon és Garfunkel Ceciliáját, Brahms egyik Magyar táncát és a The Rolling Stonestól a Let Me Down Slow-t játssza, árpilis 25-e utána azonban új tételekkel bővül a repertoár. Felcsendül majd Johann Strauss Kék Duna keringője, Verdi Aidájának bevonulási indulója, Liszt Magyar rapszódiájának részlete, valamint hallható lesz Dave Dee Dozy Beaky Mick & Tich a Bend It és Rebecca Ferguson I Hope című dala.

A szökőkút zenei kínálata gyerekeknek szóló blokkal is bővül, amely naponta kétszer, egy délelőtti és egy délutáni időpontban lesz hallható. Májustól júliusig pedig havonta egy-egy újabb zeneszámmal is kedveskednek a helyszínre látogatóknak: Johann Strauss Radetzky-indulóját, a The Kinks You Really Got Me és Avicii Hey Brother című számait is hallhatja a közönség.

Ezt a cikket elolvashatod ANGOLUL is: itt

MTI/ Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »