Karácsonyi Ajándék Terminál 150 magyar dizájnerrel

dec 4 • Kult & Art • Impress Magazin

Az idén már negyedszerre megrendezett Ajándék Terminál vásáron több tervező kifejezetten erre az alkalomra készült termékekkel lesz jelen.

A Design Terminál 2010 óta rendezi meg a karácsonyi vásárt, amellyel többek között a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség találkozását kívánja segíteni.

Idén először mutatkoznak be például Peter Mero ruhái, a TATZ lemosható tetoválásai és Szabó Zsófi Kis Hungarikum határozó zsebkönyvei. A korábbi évek kedvelt márkái közül idén is ott lesznek a vásáron többek között a The Four és a NUBU ruhái, Ferencz Vanda ékszerei, a Hannabi bútorai, a NANUSHKA kollekciója, és az IVANKA beton felhasználásával készült használati tárgyai és kiegészítői.

December 17-én jótékonysági árverezés

Az idén is az Ajándék Terminál kiemelt eseménye lesz a Jótékonysági Design Aukció, amelyen csaknem 70 tervező egyedi tárgyait árverezik el december 17-én. A befolyt összeggel az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segítik a szervezők.

Az Erzsébet téri Design Terminál épülete mellett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a Four Seasons Hotel Greshamben, a Magyar Nemzeti Galériában és a WestEnd City Centerben százötven magyar dizájner egyedi és minőségi termékével várja az érdeklődőket az idei Ajándék Terminál karácsonyi vásár péntektől december 24-ig.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »