Ilyen a repülő effektus a 360 fokos kamerával

jún 29 • LifeStyle • Impress Magazin

Extrém sportolók számára fejlesztették ki a 360 fokos kép rögzítésére képes kamerát, mellyel a sport közben átélt látvány és élmény tökéletesen visszaadható.

Elképesztően fejlett technológia áll rendelkezésre a boltok polcain, ma már bárki profi felvételeket készíthet akár víz alatt vagy a levegőben is. A 360 fly új fejlesztésű gömb kamerája egy lépéssel továbbment, és kifejlesztette egy különleges lencsével a 360 fokos panoráma-felvételek rögzítésére képes halszem kamerát.

11

A mindent rögzítő kis gömb

Az apró gömb kamera 360 fokos képeket rögzít, ezáltal visszaadható a szörfözés közben átélt élmény, vagy akár az is, hogy milyen érzés lehet egy gördeszkás vagy snowboard mutatvány a levegőben. A kamera könnyen felhelyezhető bármilyen felületre. Mivel vízálló és taszítja a port extrém körülmények között is használható.

22

A csapat először a Carnegie Mellon Egyetem robotika laborjában fejlesztette ki a speciális panorámaképek rögzítésére alkalmas 360fly kamerát robotok számára, majd továbbfejlesztették az eszközt és felhasználóbarát alkalmazásokkal bővítették extrém sportolók számára.

33

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »