Így élnek az olaszok – a süllyesztett pavilonházak új trendje

máj 29 • Enteriőr • Impress Magazin

Észak-Olaszországban egyre jobban terjednek a süllyesztett pavilonházak, melyeket domboldalakba építenek, mint egy hangulatos odút.

Ezt a gyönyörű természeti közegben épült pavilonházat, melyet egy mesterséges tavirózsákkal teli tó övez, a milánói székhelyű Romegialli építész iroda tervezte.

Gyeptetejű pavilonház az erdő szélén

Az egyszintes pavilonház egyfajta modern odú hangulatát kölcsönzi, melynek tetején cserép helyett egybefüggő gyep és néhány fa ágaskodik. A ház gyönyörű környezetben épült egy erdő szélén, melyet egy stílusosan kialakított japánkert és egy tavirózsás kerti tó vesz körül.

11

Sziklakert és tavirózsák

Már maga a helyszínválasztás is tökéletes egy meghitt otthon számára, a házat azonban nem csak a gyönyörű természeti közeg teszi különlegessé, hanem a körülötte lévő kert kialakítása is stílusos.

22

A házból remek kilátás nyílik a kert előtt lévő mesterséges tóra, melyben tavirózsák gyülekeznek, illetve a művészien megtervezett japánkert jellegű sziklakertre.

34

Keleties hangulat

Maga a pavilonház, mely hagyományosan a keleti építészetet jellemezte egykoron, ad egy keleties benyomást a háznak, melyhez csatlakozik egy tündérrózsákkal teli tó és egy japánkert.

44

 Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »