Heves vármegye: Mátra, Kékes, Bükk, Eger, Noszvaj és a munkalehetőségek régiója

jún 13 • LifeStyle • Impress Magazin

Heves vármegye sok mindenről híres. Az is biztos, hogy a Kékestető, a Bükk, Eger Vára, vagy a látványos Noszvaj települése sorra vonzza országszerte – vagy akár külföldről is – az embereket a régióba. De mi a helyzet az itt élőkkel, milyen munkalehetőségek adódnak errefelé?

Hol és milyen álláslehetőségeket találhatunk Heves vármegyében?

Hever vármegye több városa is jó gazdasági helyzetben van, hazai és nemzetközi vállalatok telepednek le, egyre több a munkalehetőség. A teljes régióban pedig a mezőgazdaságban rejlő potenciált is érdemes kiaknázni – például jelentős a bortermesztés. De az ipar helyzete sem rossz, alkatrészt, élelmiszert, vagy éppen cementet is gyártanak, készítenek a területen.

Az aktuális munkalehetőségek a Heves vármegyei EgerAllas.hu állásportálon is fellelhetőek. Szűrhetünk releváns kategóriákra, és álláskeresőként is regisztrálhatunk a felületen. Az egerallas.hu weboldalon a legfrissebb és legnépszerűbb meghirdetett pozíciókat is láthatjuk, amelyekre jobb előbb, mint később jelentkezni, ha nem szeretnénk lemaradni.

Munkakeresési praktikák online és offline

Amennyiben valaki helyi munkalehetőségeket keres, mindenképpen érdemes magát aktivizálnia mind az online, mind az offline térben. Előbbi alatt értendő például az imént is említett állásportálok követése, a közösségi médiában való aktív jelenlét, a LinkedIn-re való regisztráció és így tovább. De a valós, fizikai térben is érdemes jelen lenni, kapcsolatokat építeni, egyes cégek ajtaján kopogtatni az aktuális pozíciókért. Sosem lehet tudni, hol esik be épp egy jó lehetőség. Hasznos lehet továbbá az állásbörzéken való részvétel is – amelyek az offline forma mellett ma már online is elérhetőek.

Munka a városban vs. munka a természetben!

Mint említettük, Heves vármegye természeti értékeiről is igencsak híres. Nos, aki szeret kicsit elvonultabban élni, dolgozni, távol a világ zajától, az erdőben, a hegyek között is találhat magának jó lehetőségeket. Mindennapi rohanás, dudálás helyett madárcsicsergés, csend. Na de azért nem mindig! Hiszen dübörög a turizmus, a látogatóközpontokban, éttermekben és egyéb vendéglátó egységekben is bőven akad feladat. De az nem akkora baj, hiszen pont ezért lesz igény a munkánkra!

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »