Függő kanapék – kényelmes ejtőzés a természetben

ápr 9 • LifeStyle • Impress Magazin

A függőágy tovább fejlesztéséből jött létre a kényelmes párnákkal kibélelt fészek formájú függő kanapé, melyben kellemesen lehet ejtőzni bárhol a természetben.

A kötélből font vagy vászonból készült nyugágyak újabb generációja az innovatív függő-kanapé, a Swingrest, mely egy hatalmas párnákkal kibélelt fonott kosárra vagy fészekre hasonlít. A Swingrest túlmutat egy sima függőágyon, hiszen az egy ponton való felfüggesztésnek köszönhetően egy kellemes lebegő, ringató érzést nyújt.

11

Ringatózz egy fán

Az új design egy francia formatervező, Daniel Pouzet ötlete alapján valósult meg, aki egy kényelmes kültéri nyugágy megalkotását tűzte ki célul, melyben bárhol kényelmesen ejtőzhetünk a természetben.

12

13

…vagy ejtőzz a víz felett

A vízparton is kellemes a ringatózás a felfüggesztett kanapéban, ahonnét panorámás kilátás nyílik a vízre. Bár, a Swingrest könnyen felfüggeszthető bárhol, fontos, hogy biztonságos, erős, stabil ágat válasszunk, főleg, ha víz fölött szeretnénk ejtőzni benne.

14

A függő kanapé teraszon vagy verandán is kellemes pihenést nyújt akár az egész családnak, a gyerekek pedig akár hintázásra is használhatják.

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »