Elindultak az adventi Fényvillamosok– itt a menetrend!

dec 1 • LifeStyle • Impress Magazin

Egy év kényszerszünet után idén december 1-jén újra útjára indult Budapesten az adventi Fényvillamos flotta. Több járat is ünnepi díszkivilágításban közlekedik.

A fényárban úszó ünnepi Fényvillamosok néhány év alatt az adventi Budapest elmaradhatatlan kellékévé váltak. Az ünnepi járatok a karácsonyi időszak egyik legnépszerűbb látványosságai Budapesten.

Advent legnépszerűbb látványossága Budapesten

A kivilágított villamos először csak egy vonalon járt, most azonban már több vonalon is találkozhatunk velük, hogy a karácsonyi fények hangulatát elhozzák a téli estékbe.

A több ezer LED izzóval feldíszített különleges villamosok nem csak a fényárban úszó külső megjelenéssel, hanem a gyönyörű belső dekorációval is ünnepi hangulatot teremtenek.

2023-as Fényvillamos Menetrend

A normál díjszabással igénybe vehető Fényvillamos járatok több útvonalon közlekednek decemberben egész Budapest területén. Minden nap más és más útvonalon találkozhatunk velük.

(A különböző színek mutatják, hogy az adott napon, melyik útvonalon közlekedik Fényvillamos/ Fotó: BKK.hu)

A Fényvillamosok 2023. december 1. és 2024. január 7. között közlekednek Budapest több útvonalán, írja a Fényvillamos Facebook oldala.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »