Eddz együtt a bajnokokkal a Nagy Sportágválasztón

szept 18 • LifeStyle • Impress Magazin

Több mint 100 sportágat lehet majd kipróbálni a pénteken és szombaton 15. alkalommal sorra kerülő Budapesti Nagy Sportágválasztón.

A Maglódi úti Merkapt Sportközpontban számos érdekesség várja az érdeklődőket. A kerékpárosok például pumpapályával is készülnek, melyen a hegyikerékpározást lehet modellezni, de az országúti szakágat is ki lehet majd próbálni egy szimulátor segítségével.

Búvárúszás és víz alatti hoki

Az úszók ellenáramoltatós medencét állítanak fel, valamint olyan medencét, melyben a búvárúszást lehet kipróbálni, s bemutatkozik majd a víz alatti hoki is. Az öttusázók a tavaszi rendezvényhez hasonlóan mini öttusapályán várják a gyerekeket a szeptemberi Nagy Sportágválasztón. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) jóvoltából a helyszínen a látogatók ismét díjmenetes sportantropometriai mérésen vehetnek részt, ami abban segíti őket, hogy megtudják, testi adottságaiknak melyik a legmegfelelőbb sportág.

Eddz együtt a bajnokokkal!    

A MOB bizottság sátrában lehet jelentkezni az „Eddz együtt a bajnokokkal!” programra. Pénteken  11 órakor Erdei Zsolt, egy bemelegítő bokszedzéssel ajándékozza meg a közönséget, szombaton Szávay Ági tart nyilvános teniszedzést a helyszínen, a kajak-kenu medencénél pedig a rendezvény két napja alatt több alkalommal is bajnokainkkal lehet együtt kajakozni, kenuzni.

Ajánld fel megunt sporteszközödet a rászorulóknak!    

Több neves sportoló – így például Cseh László, Vajda Attila, Kovács Antal, Kozák Danuta, Mohamed Aida – várhatóan kilátogat a rendezvényre. Az eseményhez jótékonysági akció is kapcsolódik: a szervezők arra kérik a látogatókat, hogy a számukra nélkülözhető sporteszközöket, sportruházatot vigyék ki a sportágválasztóra, és ajánlják fel a rászorulóknak.

Részletes program: www.sportagvalaszto.hu

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »