A gokart garantáltan belőled is kihozza a gyereket!

márc 14 • LifeStyle • Impress Magazin

A gokartokat nem véletlen imádják a kisebb és a nagyobb gyerekek is. Fogadjunk, hogy már te is, szülőként is gondoltál arra, milyen jó lenne ismét gyereknek lenni és beleülni egybe! Nyugi, a legtöbb szülő ugyanígy érez, amikor meglát egy ilyen pedállal hajtható járművet. Ne csodálkozzunk hát, ha a gyerekeink is odavannak értük!

Egy gokart segít levezetni a gyerekek végtelen energiáját

Te is nagyon jól tudod szülőként, hogy a gyerekeknek mennyi energiája van. Szinte esélyünk sincs arra, hogy lefárasszuk őket. Mintha egy kimeríthetetlen energiaforrás hajtaná őket. Ha pedig mégis sikerrel járunk, akkor egy kis sziesztát követően minden kezdődik újra.

Aki csak teheti, már csak ezért is költözik kertes házba, mert így legalább a szabad levegőn a nagyobb teret kihasználva kiélhetik mozgásigényüket a lurkók. A Játéksport gokart kínálatából bátran választhatunk egy ilyen nagyszerű játékot, mert ez is segíteni fog nekik belakni az udvart. Bár sokszor a rohangálás is megteszi, és biztos mindig van valami egyéb érdekes tevékenység is, azért jó, ha vannak olyan játékok, melyeket nagyon szeretnek nyüstölni.

Egy gokart nagyszerű szórakozást jelent

Hatalmas a választék a jobbnál jobb termékekből, így biztos mindenki talál olyat, amit a gyermeke szívesen használna. Ráadásul nem is feltétlenül kell saját beszerzésben gondolkodni, akár közösségek, intézmények, pl. óvodák is beszerezhetnek egy-egy ilyen játékot.

Bár ott arra érdemes felkészülni, hogy egy kevés lesz! Igaz felváltva is lehet azt használni, bár óvodás korú gyermekek esetén ezt még nem annyira egyszerű kivitelezni.

Ha többen vannak egy ugyanazon játékra, akkor érdemes bajnokságot szervezni nekik, ahol mindenki hozzájut a saját gokartjához, még ha csak egy-két gyorskör erejéig is a rögtönzött versenypályán. Garantáltan jó szórakozás lesz, minden gyermek imádni fogja!

A gokart bevonható a fejlesztésbe is

Amikor már összemelegedett a gyerekünk a játékkal, akkor a segítségével megtaníthatjuk neki például a KRESZ-t is. Ilyenkor kreatívnak kell lenned! Építhetsz egy teljes pályát neki. Akár az aszfaltra vagy a térkőre is fel lehet festeni az utat és a táblákat! Elsőbbségadás kötelező és STOP tábla, valamint zebra és közlekedési lámpa mindenképp legyen. Ezek nagyon fontosak minden gyermek számára, ráadásul kiválóan össze tudod így kötni a kellemest a hasznossal.

A gokart nagyon menő!

Ha vásárolsz egyet a gyerekednek, akkor pillanatok alatt garantáltan az egyik legmenőbb lesz az osztályában. És ki ne szeretné ezt, nem igaz?

Ha biztosra akarsz menni, akkor válassz olyat, amibe beépített LED világítás és index lehetőség is van. Akár kétüléses változat mellett is dönthetsz, így könnyen magával tudja vinni majd a testvérét vagy a legjobb barátját.

Nem maradhatnak ki a nagyobb gyerekek sem a szórakozásból! Számukra viszont már lehet vonzóbb egy elektromos motorral ellátott típus. Minél gyorsabban tekerik őket, annál nagyobb lesz a rásegítés is. Van tehát választási lehetőség. Garantáltan megtalálod a megfelelő gokartot a gyermeked számára!

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »