3D padlók a lakásban – ez már a virtuális lakberendezés

máj 11 • Enteriőr, LifeStyle • Impress Magazin

A tökéletes optikai illúziót nyújtó 3D-s padlók megjelenése és lenyűgöző vizuális hatása teljesen új távlatokat nyithat a lakberendezés területén.

Míg a legtöbb lakásban a színes, mintás szőnyegek teszik dekoratívabbá az általában parkettázott padlókat, újabban kezdenek tért hódítani a térhatású 3D-s megoldások, melyek vizuális hatása új távlatokat nyithat a lakberendezés területén.

11
3D hatású padló

Szőnyeg helyett 3D-s padló

A 3D-s padlók különleges technológiával készülnek, és megjeleníthető látvány variálhatósága szinte határtalan. Bár, egy szőnyeg nemcsak díszít, hanem melegséget is ad egy lakásnak, a varázslatos természeti képek megjelenése, lehet, hogy hamarosan teljesen megváltoztatja az eddigi lakberendezési hagyományokat.

12
3D hatású padló

A 3D-s padlók különleges technológiával készülnek, nagyon ellenállók, térbeli hatású látványukat akár 10 évig is megtartják.

13
3D hatású padló

Látványos vizuális hatás

A lakások padlója általában egy olyan felület, melyet senki nem vesz észre, látvány szempontjából nincs túl nagy jelentősége. A 3D-s padlók azonban olyan domináns optikai hatást keltenek, hogy egyszerre kiemelkedő fontosságú szereplőivé válnak a lakberendezésnek.

16
3D hatású padló

Teljesen új érzés és hangulat

Egy 3D-s padlót nem lehet nem észrevenni, egy ilyen vizuális kép egyszerűen uralja és meghatározza a helyiség hangulatát, stílusát, és varázslatossá tehet egy hálószobát, nappalit, fürdőszobát vagy akár egy konyhát.

14
3D hatású padló

Egy sziklákról lezúduló vízesés tetején lebegő ágy a hálószobában, egy homokos tengerpart a nappaliban egy virágzó rét vagy esetleg egy korallzátony a konyhában? Ezek a 3D-s padlók valóban teljesen új érzést és hangulatot kölcsönöznek az otthonoknak.

17
3D hatású padló

Ki tudja, lehet, hogy a 3D-s padlók után hamarosan megjelennek a futurisztikus kijelzős padlók is, tetszés szerint változtatható, letölthető képekkel. Ez, már tényleg a virtuális lakberendezés…

15
3D hatású padló

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »