Milyenek az ipari kéztisztító adagolók?

ápr 2 • LifeStyle • Impress Magazin

A kéztisztító adagolók minden esetben jó választást jelentenek. Kiválóan megállják a helyüket, nemcsak forgalmas mosdókban, de számos egyéb helyen és esetben is jó szolgálatot tennének. Nem véletlen az sem, hogy kifejezetten ipari környezetbe szánt eszközök gyártásával is foglalkoznak egyes gyártók. Nézzük is meg, hogy milyenek ezek, és mit kell róluk tudni!

Hol érdemes ipari kéztisztító adagolókat használni?

Rengeteg különböző típusú adagoló van a piacon, csak győzzünk válogatni közülük! Számos általános felhasználásra készült darab érhető el, melyek gyakorlatilag bárhol alkalmazhatóak. Viszont például az Alpha-Dent-Higiénia Kft. Dreumex kéztisztító adagolói kifejezetten ipari környezetbe lettek tervezve.

Bár az utóbbi években, főleg köszönhetően a Covid-19 világjárványnak köszönhetően előtérbe kerültek az alkoholtartalmú kéztisztítók, melyekhez még csak víz sem kellett ahhoz, hogy a vírusok ellen hatásosak legyenek.

Ezzel szemben egy ipari környezetben alapvetően nem erre van szükség. Itt sokkal fontosabb, hogy az erős, makacs szennyeződések ellen is legyen valamilyen megoldás. Így az ilyen környezetbe szánt kéztisztítók összetétele természetesen teljesen más, ráadásul víz is kell ahhoz, hogy használni tudjuk őket kézmosáshoz. Viszont az erős szennyeződések ellen ezeknél jobb megoldás nincs, ezek a legalkalmasabbak a feladatra.

Mindenféle ipari létesítményben vagy például műhelyekben is találkozhatunk ipari környezetbe szánt kéztisztítóval és a hozzá tartozó adagolóval. Ahol makacs szennyeződés van, ott meglesznek ezek a megoldások is!

Mivel érdemli ki az ipari jelzőt egy kéztisztító adagoló?

Két fő oka van annak, hogy iparinak nevezhetünk egy ilyen eszközt. Az egyik az, hogy gyakorlatilag prémiumminőséget képviselnek azzal, hogy igazán hosszú használatra lettek tervezve, ennek megfelelő anyaghasználattal, és nagyon precízen, hibamentesen működnek.

A másik pedig természetesen az ipari léptékű kapacitás, amivel rendelkeznek. Például vannak olyan adagolók is, melyekhez 4,5 literes űrtartalmú utántöltőre van szükség.

Bár azért nem minden egyes termék ekkora, mivel akár irodai használatra is készülhetnek ipari kéztisztító adagolók. Itt a minőség a lényegesebb, mivel az utántöltés kisebb egységekkel történik.

Az ipari környezetben, a sok szennyeződéssel járó területeken számos esetben jön jól egy olyan adagoló, ami jó minőséget képvisel, nagy kapacitással bír, és mindig elérhető közelségben van.

A tisztítás mellett a kézápolásról se feledkezzünk meg!

Az ipari adagolók jellemzően inkább a tisztítási folyamatból veszik ki a részüket. Amikor viszont nagy terhelés éri az emberek kezét és persze főleg bőrét, akkor jogos igény lehet az is, hogy a kézápolással is foglalkozzunk. Erre szükség van a minél gyorsabb és hatékonyabb regenerálódás érdekében. Ezért indokolt esetben a kéztisztító mellett kézápoló adagolót is érdemes elhelyezni.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »