Hangszerből művészi alkotás – kézzel festett hangszerek

jún 26 • Kult & Art • Impress Magazin

Julie Borden gyönyörű kézzel festett hangszer-szobrai a lakás különleges díszeként jelennek meg tulajdonosaik otthonában.

Julie Borden a hangszerfestő, művészi alkotásokat készít hegedűkre, csellókra, gitárokra, trombitákra és szaxofonokra. Hangszereit azonban nem csak zenélésre használják…Néhány közülük különleges hangszerszoborként kerül kiállításra, hotelekben, kiállítótermekben, tengerparti apartmanok teraszán.

szerklead1

Különleges dísztárgy

Julie megrendelői természetesen elsősorban zenészek, aki egyedivé szeretnék változtatni hangszerüket, vannak azonban rajongói között lakberendezők, designereg és műgyűjtők is szép számmal, akik kifejezetten dekorációs dísztárgyként, vagy műtárgyként rendelik meg látványos alkotásait.

11

Stílusos és egyedi alkotások

Julie alkotásai között nincs két egyforma, mindegyik teljesen egyedi, megrendelés alapján készülnek. Mindegyik alkotáshoz egy állvány is jár, melyre, mintegy szoborként kihelyezhető bármelyik hangszer.

33  

Hangszerből művészi alkotás

Julie a hangszereket tetőtől talpig átfesti a nyaktól kezdve a hát és fedőlapon keresztül egészen a vonóig. Az aprólékosan kidolgozott festmények között vannak városképek, tengeri jelenetek, sellők, virágok, színes papagájok és pávák, illetve különböző absztrakt mintázatok is.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »