Hogyan legyen mindig alkalomhoz illő, stílusos cipőd?

ápr 5 • LifeStyle • Impress Magazin

Amikor egy nő cipőt vásárol, elsősorban az a legfőbb szempont, hogy milyen alkalomra lesz. Hétköznapi viselet lesz, vagy munkába járáshoz kell? Esküvőre, rendezvényre, színházba vagy étterembe mennénk benne? Edzéshez vagy kiránduláshoz vennénk fel? Egyáltalán nem mindegy!

Az is fontos, hogy passzoljon az öltözékünkhöz és a kiegészítőkhöz is, úgyhogy semmiképp sem egyszerű a dolog. Ráadásul az sem árt, ha illik a stílusunkhoz és az ízlésünknek is tökéletesen megfelel. Arról nem is beszélve, hogy a kinézet mellett legalább annyira lényeges a kényelem is, hiszen akkor jó a cipő, ha komfortosan érezzük magunkat benne. 

A VIBA cipő webáruház női cipői között keresgélve fellelhetünk olyan darabokat, amelyek biztosan elnyerik a tetszésünket, hiszen mindegyik stílusos és színvonalas darab. Vannak olyan hölgyek, akik ragaszkodnak egy-egy márkanévhez, de mit tehetnek, ha különböző eseményeken kell megjelenniük?

Felejtsük el a kompromisszumokat!

A legtöbb nő beleszeret egy cipőbe és azt veszi meg, nem törődve a lényeggel, hogy kényelmes-e. Nem mindig válik be a tetszetős modell, mert nem feltétlenül passzol a ruhatárhoz, vagy nem illik a megjelenéshez. 

Ha hűségesek vagyunk egy márkához, nem biztos, hogy mindig a megfelelő cipőben jelenünk meg. Ám nem így van ez a Tamaris modelljeivel, hiszen ezekkel biztosítva van mindenki számára az alkalomhoz illő megjelenés. 

Fiatalok és idősebbek is találnak maguknak stílusos és időtálló darabokat, legyen bármilyen évszak vagy bármilyen esemény, amihez kell. A színek és a formák is annyira változatosak, hogy senkinek nem kell kompromisszumot kötni. Legyen szó otthoni kényelemről, klasszikus eleganciáról, sportos vagy vagány cipőkről, ez a márka egészen biztosan tartogat csodás darabokat. 

Szempontok a cipő vásárlása során

Amikor cipőt választunk, fontos, hogy az alkalomhoz illő legyen. A kényelem és a strapabíróság is lényeges szempontok, de az anyagról se feledkezzünk meg. A funkció és a megjelenés szempontjából sem mindegy, miből készül a lábbeli. 

A színek és a formák azok a külső jegyek, amelyek meghatározzák a cipő egyediségét és stílusát. Ezeknek az összjátéka kortalan eleganciát sugall a Tamaris márkanév alatt készült lábbelik esetében. 

Akárhova megyünk, bármilyen eseményen jelenünk meg, a ruha mellett sokat számít a cipő is. De lássuk csak, hogyan alakult ki ez a modern és komfortos kollekció a márka neve alatt!

A kezdetek, amelyek a sikerhez vezettek

A Tamaris cipők hazája Németország, innen indult útjára ez a nagy sikerű cipőmárka. 1969-ben nyitotta meg első boltját a tulajdonos, ahol kezdetben még csak alkalmi lábbeliket árultak. Fokozatosan kerültek a kollekcióba az utcai cipők, a szandálok, a papucsok és a sneakerek, ahogy a színek sem egyik napról a másikra újultak meg. 

Eleinte a fekete és a barna dominált, később jöttek a modern és divatos pasztellszínek, valamint az élénk és merész árnyalatok is. Mára a Tamaris rengeteg országban jelen van, számos boltban forgalmazzák, illetve sokan ismerik és szeretik a márkát. Nyilvánvalóan nem véletlenül. 

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »