Gyertyafény Express a 9. vágányon – indul az ízutazás!

febr 11 • Kult & Art • Impress Magazin

Torkos Csütörtök estéjén a Gyertyafény Expressz vendégei részesei lehetnek egy kétórányi gasztronómiai ízutazásnak.

A Magyar Turizmus Zrt. 2015-ben újra feleleveníti a néphagyományra épülő gasztronómiai akciót a február 19-én tartandó Torkos Csütörtököt, melyhez a Gyertyafény Express is csatlakozik vacsoravonatával.

Az ízutazáson minden vacsorázó vendég megtalálja a kedvére való fogást, még azok is, akik ebben az időszakban már nem fogyasztanak húst. Ők az étlapon vegetáriánus menüt is választhatnak. A kitűnő ételek mellé prémium kategóriás pezsgőt és borokat kóstolhatnak.

Az aranylabdás nosztalgia kocsija

Albert Flórán, a „Császár” nevét viselő vasúti kocsit a MÁV Nosztalgia 2014-ben újította fel. Az Albert kocsit kívülről a Legenda portréja és neve díszíti, belső kialakításában stílusosan a zöld-fehér színvilág köszön vissza. A kocsiban kapott helyet az „Albert kiállítás”, melynek képanyagában az egyetlen magyar aranylabdás, többszörös világ- és Európa-válogatott labdarúgó, a Nemzet sportolója sportpályafutása követhető nyomon.

Nosztalgia vacsoravonat a 9. vágányon

A vacsorázó vendégeket a Budapest-Nyugati pályaudvar patinás hangulatú Királyi várótermébe 45 perccel a vacsora kezdete előtt várja a MÁV Nosztalgia Kft. A hangulatos étkezőkocsikból álló nosztalgiaszerelvény a vacsora teljes időtartama alatt a Nyugati pályaudvar 9. vágányán tartózkodik.

További információ a www.mavnosztalgia.hu oldalon.

Olvasd el a cikket angolul is a Budapest Life rovatban: Candle light Express on Platform 9 – a special gastronomic experience

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »