„Reading net” a felfüggesztett gyermekmegőrző

dec 5 • LifeStyle • Impress Magazin

Amíg a szülők válogatnak a könyvek között, a fejük felett kifeszített hatalmas függőágyakban olvasgatnak a gyerekek.

A spanyol playoffice stúdió találmánya a hatalmas függőágy gyermekmegőrző, a „reading net”, melyet bármilyen helységben fel lehet függeszteni, így a gyerkőcök elszeparáltan, de látótávolságban lehetnek a szüleiktől, amíg ők ügyet intéznek vagy vásárolnak.

A „reading net”

Az „olvasó hálót” eredetileg olyan családi könyvtárakba tervezték, ahol a gyerekek az emeleti függőágyban a szüleikkel egy térben, mégis elszeparáltan tudnak olvasgatni, tanulni, házi feladatot csinálni, vagy játszani.

11szerk

Míg a szülők lent a könyvespolcok között válogatják a könyveket, a gyerkőcök felmászhatnak a hálóra olvasgatni, vagy játszani. A felfüggesztett hálót bármilyen helységben lehet alkalmazni, ahol a szülők és a gyerekek egy légtérben lehetnek. A „reading net” tulajdonképpen egy felfüggesztett gyermekmegőrző.

Inspiráló terek

A playoffice stúdió kreatív csapata gyerekek számára fejleszt inspiráló tereket tanuláshoz, játékhoz, kikapcsolódáshoz. Játszóházakat terveznek, témaparkokat alkotnak, zenedobozokat és titokszobákat kreálnak gyerekek számára, melyek lehetőséget adnak számukra a hobbik és művészi tevékenységek kiélésére.

33szerk

Olyan dinamikus, inspiráló tereket hoznak létre, melyek motiválják a gyerekeket a tanulásra, és elősegítik a készségfejlesztést. „Egy kreatív térben, ahol a gyerekeket inspiráló hatások érik, a tanulás játékká válik”, állítják az ötletgazdák.

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »