Extrém szállás Peruban – sziklára függesztett alvókapszulák

júl 14 • Enteriőr, LifeStyle • Impress Magazin

Peruban a Cuzco-i Szent Völgyben három felfüggesztett alvókapszula lóg 100 méteres magasságban egy sziklafalon.

Az elsősorban hegymászók és extrém sportolók számára létrehozott különleges szállás a Skylodge egy 122 méteres fal megmászásával érhető el Peruban a Cuzco-i Szent Völgyben. A felfüggesztett alvókapszulákból misztikus látvány nyílik a völgyre.

11

Belépés csak hegymászóknak?

A meredek sziklafalon lógó szállás elsősorban profi hegymászók számára épült, de a különleges kihívást kereső túrázók és kirándulók is megpróbálhatnak felkapaszkodni ide egy speciális, kijelölt nyomvonalon zipline segítségével.

22

Érdekes megoldások

A különleges szálláson érdekes megoldásokkal találkozhatunk, a kuka például a kapszula alatt lóg a sziklafalon, melybe egy csatlakozón keresztül lehet eljuttatni a hulladékot.

33

Lebegő alvás a skyloge-ban

A három egymás mellett lógó átlátszó kapszula mindegyike különösen ellenálló, repülőgépek építésénél is használt alumíniumból készült. A mini kompakt kapszula négy fő elszállásolására alkalmas, melyben egy étkező és fürdőszoba is rendelkezésre áll az extrém körülményeket kedvelő vendégeknek.

44

A lakosztályokban hat ablak és négy ventilátor biztosítja a kellemes légkört. A lakóegységek elektromos ellátását és a belső világítást környezetbarát technológia alkalmazásával, napelemes panelekkel oldották meg.

55

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »