Dizájnos tetőtéri kislakás – kupolás hálószobával

nov 19 • Enteriőr • Impress Magazin

Egy hajópadlós tetőtérből stílusos és modern lakás lett világos falakkal, leválasztott mini konyhával, és egy különleges kupolás hálószobával.

A le-department stúdió egy használaton kívüli, lerobbant tetőteret alakított át gyönyörű kislakássá. A mindössze 20 négyzetméteres lakásban otthonos lakberendezés, harmonikus színek és érdekes megoldások láthatók.

Már a bejárati ajtó is stílusos

A lakásnak már a bejárati ajtaja is tökéletesen passzol a lakás stílusához. A fehérre meszelt is beugró is dizájnosan lett kialakítva hatalmas kaspókkal és dísznövényekkel.

11

A tetőgerendák új funkciót kaptak

A lakásban meghagyták a hajópadlót, mely a tetőtéri otthonok privilégiuma. A tetőgerendák szintén elmaradhatatlan tartozékai a tetőtereknek, melyek azonban fehérre lettek festve, és a könyvespolc elválasztóiként kaptak új funkciót a nappaliban.

22

Kanapé faltól falig

A lakásba érve rögtön a nappaliba érkezünk, ahol pad jellegű faltól falig érő kanapé fogad kényelmes, színes díszpárnákkal.

33

44

Leválasztott mini konyha

Az egyterű lakásban akár amerikai konyhás megoldás is szóba jöhetett volna, a lakberendezők azonban inkább egy fallal leválasztott mini konyha mellett döntöttek.

55

66

Boltíves, kupolás hálószoba

A lakás talán egyik legérdekesebb pontja a nappaliból nyíló, boltíves, kupolás hálószoba, mely a lekerekített falaknak köszönhetően egy nagyon hangulatos, meghitt kis kuckó lett.

77

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »