Az idei Zöld Országos Találkozó egy gyönyörű kastélyparkban kerül megrendezésre

ápr 5 • ÖKO-világ • Impress Magazin

Idén már 33. alkalommal kerül megrendezésre a Környezet- és Természetvédő Civil szervezetek Országos Találkozója.

A háromnapos rendezvény fókuszában a szakmai diskurzus, a Zöld Civil Együttműködés fejlesztése és hálózatépítés áll. Idén kiemelt cél a vállalati és civil együttműködésekről való közös gondolkozás a környezeti fenntarthatóság területén. Mindezek mellett a pedagógusok és környezeti nevelők számára is inspiráló jó gyakorlatok, ötletek várnak.

A találkozón kapacitásfejlesztő és élményközpontú workshopok, aktivitások, valamint közösségi programok is helyet kapnak. Reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára vonzó zöld programot. A részletes program itt található.

Helyszín a Budai Tájvédelmi Körzet gyönyörű kastélyparkja

A Budai Tájvédelmi Körzet szívében található Nagykovácsi ad otthont a 2024-es Zöld Országos Találkozónak. A gyönyörű természeti környezetben megbújó községben találjuk a Teleki–Tisza-kastélyt egy csodálatos park ölelésében.

(Tisza-Teleki kastély – Nagykovácsi)

A szombat délutáni Zöld Forgatag esemény célja, hogy bemutassa a zöld szervezetek és partnereik tevékenységét, élvezetes formában. Erre a programra nem szükséges külön regisztrálni, bárki számára ingyenesen látogatható.

A részvételi regisztrációhoz kötött, a díj 4.000 Ft.
Jelentkezési határidő: 2024. május 1.

A találkozó a Zöld Civil Együttműködés fő éves eseménye, melynek főszervezője a Humusz Szövetség.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »