Az átlátszó sátorból még a csillagos égbolt is látható

márc 26 • LifeStyle • Impress Magazin

A kempingezés vagy a természetben való sátrazás a nyár egyik legvadregényesebb programja. Egy átlátszó buborék sátorból még a csillagos égbolt is látható.

A természetjárás, kirándulás, túrázás, egy szép táj felfedezése tökéletes nyári programok. Ha többnapos kirándulást szervezünk, vagy messzebbre utazunk el, és nem egy zsúfolt hotelben szeretnénk megszállni, akkor jöhet szóba egy kemping vagy sátrazás.

A sátrazás élménye…

Már a kempingek között is egyre nagyobb a választék, akár átlátszó buborékokban is tölthetjük az éjszakát.

Egyre több a különleges sátor is, többek között ilyen a „lebegő sátor”, amit három fa közé lehet kifeszíteni, így a magasból élvezhetjük a panorámás kilátást. Egy felfüggesztett gömbsátorban pedig egy fészekben érezhetjük magunkat.

Ébredj a természettel

A sátrazás élményét sokan szeretik, hiszen nincs is annál jobb, mikor a természettel együtt ébredünk, egy erdő közepén vagy akár a tengerparton egy eldugott kis öbölben.

Panorámás kilátás a csillagokra

Az átlátszó sátor legnagyobb előnye, hogy éjjel elénk tárul a csillagos égbolt képe, és az alkalmi hálószobánkból csodálhatjuk a csillagokat.

Egy szépen berendezett buborék sátrat akár a kertünkben is felállíthatunk, melynek nem csak az az előnye, hogy láthatjuk a csillagos égboltot, hanem a szúnyogoktól és bogaraktól is megvéd.

Mivel a buboréksátor felfújható, akár egy erdő közepére is magunkkal vihetjük, vagy egy eldugott tengerparti öbölben is felállíthatjuk.

Egyre több a Buborék hotel a világban – Izland, Bali, Marseille

Az átlátszó sátorban való szállást egyre több kempingben kipróbálhatjuk, szerte a világban léteznek már Buborék Hotelek.

Itt van például a Marseille közelében található Bubble Hotel, ahol buborékra emlékeztető lakosztályokban élvezhetjük a természet lágy ölét és a pihe-puha ágyikónkat. A szoba este még hangulatosabb, és még a vacsorát is buborékokban szolgálják.

Izlandon ilyen átlátszó sátrakból lehet megcsodálni a Sarki fényt, Balin pedig a gyönyörű tengerparton szállhatunk meg ehhez hasonló buborékokban.

Új találmány a legebő sátor

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »