Akvárium fürdőszobák

szept 1 • Enteriőr • Impress Magazin

Az akvárium fürdőszobákban padlóba süllyesztett korallzátonyok, falba épített mini tengerek és ficánkoló halak idézik a tenger hangulatát.

A tenger mélyén…

Ebben a fürdőszobában minden úgy van kialakítva, mintha épp a tenger mélyén lebegnénk, vagy egy vitorlás hajó kabinjában utaznánk. A megfelelő hangulatról a kád felett lévő kör alakú akvárium és a tengeri dekoráció gondoskodik.

1szerk

Tökéletes panoráma

A látvány nem akármilyen! Ebben a fürdőkádban szemből rálátni a hatalmas akváriumra, mely a kád szélére van rögzítve. Az egész látószöget bezárja a látvány, itt aztán tökéletesen el lehet lazulni. A vízcsobogás, a halak fickándozása pillanatok alatt elűzi a nap stresszt.

akva10

Halak lubickolnak a falban

A zöldre festett falak között kellemes megélni az ellazulás pillanatait. Érdekes megoldás a falhoz rögzített lebegő kád, melyhez stílusában tökéletesen passzol a mosdókagyló és a natúr polc. A tengeri élményről pedig a falba süllyesztett hatalmas akvárium gondoskodik.

22

Egy beépített korallzátony

Poszeidón nevet is kaphatta volna ez a fürdőszoba design, melyben valószínű, hogy a tengerek Istene is szívesen lubickolt volna. A luxus fürdőkád mellett egy karnyújtásnyira van a falba épített mini tenger.

11

Mozaik design

A homokos tengerpart hangulatát idézi a lekerekített lépcsőkkel körülvett padlóba süllyesztett kád. A teljes falat beterítő gyönyörű mozaik kép a sellők mesebeli birodalmába vezet.

33

  Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »