Női szandál, trend és kényelem a nyári hónapokban

aug 27 • LifeStyle • Impress Magazin

A nyár sokaknak a kedvenc évszaka, nem is véletlenül, hiszen a meleg idő remek alkalmat kínál arra, hogy kísérletezzünk a különféle színekkel és stílusokkal. A ruhák mellett ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni a lábbelire is, egy otromba papucs vagy kopott tornacipő a legjobban összeállított szettet is képes elrontani. A jól megválasztott szandál megkoronázza a nyári outfitet!

Miért a szandál?

női szandál nagy előnye, hogy a láb jól szellőzik benne, így nem izzad és nem okoz kényelmetlen érzést, akár egy egész napos viselés után sem. Mindemelett nagyon sokféle ruhával kombinálható, számtalan élethelyzetben viselhető.

Minden alkalomra, mindenkinek!

A szandálok végtelen választéka áll manapság a hölgyek rendelkezésére, minden alkalomra és hangulathoz találhatnak megfelelőt. Városnézéshez egy kényelmes bőrszandál, munkába egy lapostalpú pántos, esti programhoz egy elegáns magassarkú, esküvőre egy kockasarkú strasszköves változat. A színek és formák tárháza is kimeríthetetlen, a klasszikus fekete, barna és bézs árnyalatok mellett az igazán extravagáns színek, mint például a pink vagy a sárga is hódítanak. A preferenciánknak megfelelően választhatunk elől zárt, vagy leheletvékony pántokkal ellátott darabot.

Kényelmes darabok a hétköznapokra vagy kiránduláshoz

A lapos talpú szandál tökéletes választás lehet a rohangálós hétköznapokra, hiszen mindamellett, hogy rendkívül komfortos viselet, kimondottan praktikus is. Jól mutat a hétköznapi ruházathoz, de akkor is megfelelő, ha egy kicsit csinosabban szeretnénk felöltözni.

Az aktív nyaralás kedvelőinek igazi ajándék a rugalmas, puha talpú lábbeli, amely járás közben elnyeli az ütődéseket, követi a lábfej mozgását, és nem hagyja elfáradni a bokánkat még egy hosszabb séta után sem.

Tündöklés magassarkúban!

Sokan szeretnek a hétköznapokba is csempészni egy kis eleganciát, nekik lehet tökéletes választás a magassarkú szandál. A több pántos darabok igazán kényelmesek is lehetnek, hiszen jól tartják a bokát, a magas sarok pedig optikailag nyújtja a lábakat, így szinte bármilyen ruhadarabbal jól kombinálhatók. Alkalmakra nyugodtan viselhető strasszköves vagy különféle díszekkel ellátott lábbeli. Legyen szó akár tömb-, tűsarokról vagy platform szandálról, mindegyik rendkívüli nőiességet kölcsönöz a megjelenésnek.

Az örök bőr

Minden nőnek érdemes befektetnie egy jó minőségű bőrszandálba. A bőr alkalmazkodik a láb formájához, felveszi annak hőmérsékletét, remekül illeszkedik, mindezek mellett pedig rendkívül strapabíró is. Egy minőségi bőrszandál évekig kényelmes, bármikor, bármihez előkapható lábbeli, megéri az árát.

Robelshoes.hu kínálatában minden stílusú, sarokmagasságú és anyagú szandálból találhatsz számodra leginkább megfelelőt.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »