Medence a város felett – a világ legmagasabb úszómedencéje

okt 22 • Földgömb • Impress Magazin

Szingapúrban egy 200 méter magas luxusszálloda tetején lubickolhatnak a vendégek a város felett, a világ legmagasabb úszómedencéjében. 

A világ legmagasabb uszodája Szingapúrban, az ötcsillagos Marina Bay Sands Hotel élményparkjában található. A szálloda tetején elhelyezkedő, 150 méter hosszú medencéből nem akármilyen kilátás nyílik a városra.

222

Standolás 200 méter magasan

Valóban szédítő élmény lehet a 200 méter magas szálloda tetején lévő strandon kikönyökölni a feszített víztükrű medence széléről. Az extrém strandolás éppen ezért csak olyan vendégek számára ajánlott, akiknek nincsen tériszonya.

115

Trópusi sziget a szálloda tetején

A hotel megálmodói igazi trópusi szigetet varázsoltak a szálloda tetejére. A modern nagyváros kellős közepén, pálmafák között lazíthatnak a helyiek az üde pázsittal körülvett medencékben. De ha ez még nem lenne elég, a szálloda magaslati strandja éjszaka fürdőzést is biztosít.

33

A kikapcsolódni vágyó szingapúriaknak az exkluzív strandolás mellett még pazar panorámás kilátásban is részük lehet. Naplemente után a hotel tetejéről a fényben úszó város képe tárul a vendégek szeme elé.

A világ legmagasabb felvonója – 1000 méteres sziklák között

Vida Hajni

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »