Kék lagúna design – egy cseppnyi tenger

márc 11 • Enteriőr • Impress Magazin

Az egyedi tervezésű Kék Lagúna design gyanta és márvány felhasználásával jeleníti meg az egyre mélyülő tengert és a sziklás tengerpartot.

Alexandre Chapelin formatervező egyedi megrendelésre tervez különböző tengerparti öblöket, mélykék lagúnákat megjelenítő design asztalokat. A Blue Lagoon (Kék Lagúna) sorozaton belül már 55 dohányzóasztalt tervezett, mindegyiket egyedi tervek alapján.

11

A mélyülő tenger

A faragott szürke márványból készült asztalok olyan hatást keltenek, mintha vízmosta tengerpartot látnánk, erre a felületre kerül a műgyantából kialakított mélykék lagúna. A speciális öntési technológia alkalmazása lehetővé teszi, hogy az óceán szelíd hullámai természetes hatást keltsenek.

12

A lagúnás asztalokat tervező Chapelin soha nem készít két egyforma asztalt, mindegyik alkotás teljesen egyedi, az ügyfél ízlése és személyisége alapján készülnek.

13

„Nem készítek soha két egyforma darabot” mondja Chapelin. Tiszteletben tartom az emberek különböző karakterét és személyiségét, ami az otthonuk kialakítását is tükrözi. Az én koncepcióm nem a sorozatgyártás, a Kék Lagúna sorozaton belül mindenki egyedi alkotást kap.”

14

A lagúna bútorok a természet nyugalmát és szépségét csempészik be otthonunkba. Ezek a designer bútorok elsősorban minimalista stílusú házak és lakások lakberendezési stílusához passzolnak, ahol teret kap az egyedi látvány.

15

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »