A világjárók otthona – csináld magad térkép design

jan 28 • Enteriőr • Impress Magazin

Mindenkinek van egy régi utazásról maradt ütött-kopott térképe valahol a ház körül, melyekből remek csináld magad műalkotások készülhetnek.

A kedvenc városod

Egy régi térképből, mely a kedvenc úti célodat ábrázolja, akár betűképeket is alkothatsz. Nem kell hozzá más, mint ragasztó, térkép és egy betű, amit hobbiboltokban tudsz beszerezni. A képet érdemes egy réteg fedőlakkal lekenni, hogy fényesebb és tartósabb legyen.

11 

Hímzőkeretbe foglalt térkép

Karika formájú hímzőkeretet szintén hobbiboltokban lehet beszerezni. Ehhez a művelethez szintén felhasználhatsz régi térképet vagy kivághatod akár az iskolás atlaszból a kedvenc országod képét, majd a képet egyszerűen a karika közé rögzíted.

22

Poháralátétek

Poháralátéteket is nagyon egyszerűen lehet készíteni. Szerezz be kerek vagy négyszögletű parafa poháralátét és ragaszd rá a kedvenc úticélodat.

33

Egy utazás emléke

Egy térképekből álló montázs szintén egy módja annak, hogy megjelenítsd otthonodban kedvenc úti célodat stílusosan. Válassz hozzá egy képkeretet, egy fehér kartont háttérnek, és a kedvenc városaid térképét. A kivágott képeket ragaszd a fehér kartonra és kész is az egyedi és személyre szóló alkotás.

44

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »