Hullámokat fotóz egy hawaii szörfös – nem akárhogyan!!!

márc 15 • LifeStyle • Impress Magazin

Little Clark hawaii szörfös az óceán hatalmas hullámainak csodálatos világát szeretné megmutatni a világnak, ahogy csak ők látják…belülről.

Mire képes az óceán? Micsoda gyönyörű látványt nyújtanak a több méteres hullámok? Ezt csak szörfösök tudják, akik napkeltekor, napnyugtakor, szikrázó napfényben vagy borult ég alatt is, szinte mindig a hullámok között élnek.

clarklittle2

A víz és a fény összjátéka

Little Clark éppen ezért döntött úgy, hogy megmutatja a világnak a természetnek ezt a páratlan szépségét, hiszen a több méteres zuhatagok között a víz és a fény megismételhetetlen látványa tárul a szemük elé nap, mint nap.

clarklittle7

clarklittle9

Több méteres zuhatagok között

Egy nap beszerzett magának egy vízálló kamerát és beugrott az óceánba a hullámok közé, hogy megörökítse azokat a pillanatokat, amikor a hullámok felcsapnak a magasba, majd beomlanak az óceánba.

clarklittle1

Hawaii gyönyörű hullámai

A cseppet sem veszélytelen vállalkozást hamarosan siker övezte, hiszen rögtön az első képek után azonnal kiderült, hogy van érzéke a fényképezéshez, és rendkívüli módon meg tudja ragadni a pillanat szépségét.

clarklittle8

clarklittle4

„A víz olyan, mintha kristály lenne”

Gyakran egészen derékig gázol a vízbe kamerájával, hogy elkapja azt a bizonyos pillanatot, amikor a hatalmas hullámok íve borul fölé, majd a mélybe zuhanva ütköznek a parttal. „Ahogy a napsugarak megvilágítják az aláhulló zuhatagot, olyan érzés fog el, mintha a víz üvegből vagy kristályból lenne.”

clarklittle6

„Hihetetlen, de mindig más”

„Az óceánpart az én komfort zónám”, meséli. „Teljesen a hullámok szerelmese vagyok. Imádom nézni az állandóan változó színeket, fényeket, a homokot, a vizet, és magát hullámzást, ahogy megtörténik. Hihetetlen, de mindig más.

12193775_10153596272621023_6851339477837541628_n

„Az pedig, hogy ott lehetek abban a pillanatban, rögzíthetem a kamerámmal ezt a szépséget, és még meg is tudom osztani a világgal? Micsoda egy álom!”

clarklittle11

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »