A híres herendi motívumok díszítik az elektromos töltőállomást Herenden

jan 30 • ÖKO-világ • Impress Magazin

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. parkolójában egy dizájnos, egyedi tervezésű elektromos autó töltőállomás van, melyet a híres herendi minták díszítenek.

A környezettudatos Herend, egy „Herendi e-töltőállomással” is próbál hozzájárulni a környezetünk kíméléséhez, megóvásához.

A herendi Viktória motívumok díszítik

A dizájnos elektromos autótöltőt a tradíció és az innováció jegyében tervezték, hiszen a töltőpontot az egyik legklasszikusabb herendi minta, a Viktória minta díszíti.

Ezt a dekorációt anno, 1851-ben rendelte meg az első világkiállításon Viktória királynő, s azóta őrzi nevét. Most az e-korszak egyik jelképén, egy e-töltőállomáson is megjelenik.

A „Herendi e-töltő” nyilvános – bárki számára elérhető

A töltő csatlakozónként három fázison 22 kW teljesítménnyel működik, így mind az egy, mind pedig három fázisról 32A-rel tölteni képes autók számára a maximális töltési teljesítményt biztosítja. A töltő közterületen, egy parkolóban (a Park sétányon lévő focipálya végénél) áll, éjjel-nappal elérhető, és a kábel csatlakoztatása után automatikusan indul (nincs szükség kártyára vagy más azonosításra).

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrája, amely egy hagyományokat őrző, kézműves porcelángyár.

Japánban már több az elektromos autó töltőállomás, mint a benzinkút

Forrás és kép: herend.com

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »