Termálfürdő „lebegő” medencékkel – az osztrák Alpokban

dec 2 • Földgömb • Impress Magazin

Az ausztriai Aqua Dome üdülőparkban tölcsér alakú, dizájnos termálfürdők épültek a szabadban gyönyörű kilátással az alpesi tájra.

Ausztriában az alpesi hegyek között, gőzölgő szabadtéri termálfürdők fogadják a látogatókat, a családias hangulatú Aqua Dome wellness üdülőben.

Lebegő medencék

A tölcsér alakú medencék és a kúpos formák úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a hegyvidéki környezetbe. A tölcsér alakú, gőzölgő medencék a téli szezonban különleges látványt nyújtanak a hófehér havas tájban, mintha lebegnének a föld felett.

11

Fényfürdők és víz alatti zene

Az Aqua Dome medencékben ejtőzve nem csak a forró gyógyvíz és a gyönyörű táj segíti az ellazulást, hanem egyéb szolgáltatások is kipróbálhatók, mint például víz alatti zene vagy a különböző fényhatásokat alkalmazó fényfürdőzés.

22

Gyógyvíz kétezer méter mélyről

A termálfürdő medencéit egy kétezer méter mélységből feltörő gyógyforrás vize táplálja.

33

A wellness park területén egy hagyományos 25 méteres úszómedence, gyerekmedence és több kisebb nagyobb medence található, összesen 2200 négyzetméternyi területen.

44

A modern kialakítású alpesi termálfürdőben természetesen szauna komplexum is található, ahol dizájnos függőágyak, és kényelmes pihenő helységek biztosítják a tökéletes kikapcsolódás élményét.

55

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »