HIRDETÉS

Extrém fürdőkádak

szept 11 • Enteriőr • Impress Magazin

Különleges formatervezésű, nem hétköznapi fürdőkádakat terveztek az nőiesség jegyében olasz és japán dizájnerek.

Egy óriás topánka

Első látásra szerelem ez az óriási női magas sarkú cipőt formázó fürdőkád. Elegáns, nőies és stílusos. Nem is kérdés, hogy olasz dizájn. Az apró mozaikokból kirakott díszítések még csillámfényt is adnak a körömcipő kádnak.

1szerk

Akvárium fürdőszobák

A látvány nem akármilyen! Ebben a fürdőkádban szemből rálátni a hatalmas akváriumra, mely a kád szélére van rögzítve. Az egész látószöget bezárja a látvány, itt aztán tökéletesen el lehet lazulni. A vízcsobogás, a halak fickándozása pillanatok alatt elűzi a nap stresszt.

akva10

Hangulatos merülő kerti panorámával

A kandalló előtt egy kör alakú kőmedence található kád helyett, amely szintén nem egy hétköznapi megoldás, a kerti panoráma azonban nagyon hangulatossá teszi a modern kandallóval felszerelt fürdőszobát.

13

Keleties mobil teknő

Ez a finoman megmunkált fürdőkád csak annyiban különleges, hogy kültéri helyszínre tervezték. Egy nyaraló kertjében, vagy akár egy tó partján kellemesen relaxáló hatású egy illatos fürdővízben ejtőzni, és élvezni a természet szépségét.

3szerk

Egy barlangi tó – misztikus design

A hideg sziklafalak nem feltétlenül kölcsönöznek barátságos hangulatot egy fürdőszobának, ez a különleges, kőfallal kialakított sarok azonban olyan hatású, mintha egy földalatti barlangi tóban lubickolnánk. A kör alakú megvilágított kád és a kis mécsesek pedig gondoskodnak a megfelelő hangulatról.

22

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »