HIRDETÉS

“Élő ékszerek” növényekből – viselés után ültesd el!

feb 28 • Kult & Art, Voilá • Impress Magazin

Susan McLeary designer élő növény-ékszereit különleges alkalmakra, elsősorban esküvőkre készíti, melyeket viselés után el lehet ültetni.

Susan McLary ékszer-művész apró pozsgásokból és kövirózsákból készült élő ékszerei igazi relikviák, melyek mind egyedi alkalomra készített apró kompozíciók. A különleges technikával szőtt kézműves ékszerei és az egyedi design számos nemzetközi díjat nyert már.

11

Drágakövek helyett élő növények

Susan kézműves ékszereihez apró pozsgásokat használ, melyeket úgy kezel, mintha ékkövek lennének. Apró kreációi gyűrűkre, karkötőkre kerülve épp oly értékes alkotások, mintha drágakövek lennének.

12

A virág-designer lány az élő ékszerekhez kis családi tulajdonban lévő üvegházakból szerzi be az alapanyagokat. Kezei alól kikerülő botanikus ékszerek aprólékosan kidolgozott egyedi alkotások, melyek kialakításánál mindig ügyel arra, hogy a menyasszonyi ruha színéhez és stílusához passzoló legyen a kompozíció.

13

Viselés után ültesd el!

A kis növényekből összeállított kiegészítők csupán 1-2 hétig hordhatók. Amikor az apró pozsgások elkezdenek nőni, óvatosan el kell őket távolítani a karkötőről vagy fülbevalóról, és emlékként meg lehet őrizni egy kis cserépbe ültetve. A különleges alkalom emléke így hosszútávon megőrizhető, a növények lakásdíszként funkcionálnak a továbbiakban.

17

Miután a növények új otthonra találtak mondjuk egy cserépben, az ékszerek sem mennek veszendőbe, a minimál stílusban kialakított ékszerek önmagukban is lehet hordani, melyekre akár újabb cserélhető dekorációk is rögzíthetők.

18

Susan több évig dolgozott különböző virágkötők mellett az Egyesült Államokban, mielőtt megalkotta a saját élő ékszer kollekcióját. Az egyedi technikát és stílust folyamatosan fejleszti, újabb és újabb kreatív ötletekkel fűszerezve.

16 

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »