Fűszer

  • Ananászkrémes rizspuding

    2014. márc 1 • Fűszer • szerző: Impress Magazin

    A rizspuding egy laktató édesség, mely kevés alapanyagot igényel, könnyű elkészíteni, és napokig eláll. Hidegen fogyasztva a legjobb!...

  • Diós-csokis karamell kockák

    2014. febr 15 • Fűszer • szerző: Impress Magazin

    A csokoládé és a karamell mindig is jó viszonyban voltak egymással. Sok édességben ...

  • Salátamix joghurtos öntettel

    2014. jan 15 • Fűszer • szerző: Impress Magazin

    Könnyed vacsorára vágysz? Egy joghurtos saláta sok-sok zöldséggel mindig jó választás...

  • Céklaleves feta sajttal

    2014. jan 2 • Fűszer • szerző: Impress Magazin

    Kuriózumnak tűnhet a rohanós hétköznapokon egy céklaleves, pedig gyorsan és könnyen elkészíthető. ...

  • Kókuszos trüffel golyók

    2013. dec 20 • Fűszer • szerző: Impress Magazin

    Akár ünnepi édességként is elkészíthetők a kókuszos trüffel golyók, étcsokoládé bevonattal...

  • Indiai grillezett gomba

    2013. dec 10 • Fűszer • szerző: Impress Magazin

    Az indiai konyha egzotikus fűszereitől lesz a sajtkrémmel töltött gomba érdekes ízvilágú és különleges előétel...

  • Fűszeres illatos Quinoa – padlizsánnal és csicseriborsóval

    2013. okt 12 • Fűszer • szerző: Impress Magazin

    Az inkák aranyának is nevezett quinoa kellemes ízű és tápanyagban gazdag, ezért...