Spenót tortilla avokádó krémmel

Már 14 • Fűszer • Impress Magazin

A nyers zöldségek számtalan lehetőséget kínálnak. Íme, egy újabb színes, vidám egyszerűen és gyorsan elkészíthető egészséges előétel – kizárólag friss zöldségekből!

A vegetáriánus étrend tárházából hozott a rawsomeveganlife gasztro-bloggere Emily, egy újabb izgalmas receptet. A színes és vidám előétel nem csak esztétikus, hanem egy valóban ízletes fogás!

Hozzávalók:

– 3 nagy spenótlevél (vagy saláta)
– 1 avokádó
– 1 citrom leve
– 1 nagy sárgarépa
– 1 cékla
– 1 cukkini

Elkészítése:

Szeletelt csíkokra a sárgarépát, céklát és cukkinit, majd tett félre!

Törd össze villával az avokádó húsát, majd keverd hozzá a citrom levét, és keverd simára. Az avokádókrémmel kend meg vékonyan a spenót vagy salátaleveleket, majd helyezd rá a zöldségcsíkokat.

Tekerd fel szorosan, de óvatosan a spenót vagy salátaleveleket! Hagyd állni 5-10- percig, majd vágd ketté egy éles késsel! A spenót vagy saláta tortilla bármilyen salátaszósszal tálalható!

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »