Indiai grillezett gomba

dec 10 • Fűszer • Impress Magazin

Az indiai konyha egzotikus fűszereitől lesz a sajtkrémmel töltött grillezett gomba érdekes ízvilágú és különleges előétel.

Hozzávalók (4 személyre) :

-4 nagyobb gombafej
-saláta levelek a tálaláshoz
-200 g fűszeres indiai sajt (helyettesíthető feta sajttal is)
-1 ek mustár
-1 felvert tojás
-1 ek Worcestershire szósz (kihagyható)
– ½ tk őrölt bors

Elkészítése:

Helyezd a gombafejeket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és szórd meg őket egy pici sóval és borssal.

Tedd be a sütőbe a gombákat és grillezd, amíg megpuhulnak, de ne barnuljanak meg.

Nyomkodd szét egy villával az indiai sajtot és keverd össze a mustárral, felvert tojással és ízesítsd Worchester szósszal meg egy kevés őrölt borssal.

Töltsd meg a gombafejeket a kikevert sajtkrémmel, és tedd vissza a gombafejeket a sütőbe.

Grillezd, amíg arany barnára sülnek. Tálald a gombafejeket salátaágyon!

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »