HIRDETÉS

Esküvői ruha trendek 2015

máj 22 • Voilá • Impress Magazin

Az esküvői ruhák évről évre megújulnak. Idén a romantikus bálkirálynő fazon mellett modern, aszimmetrikus, extravagáns és vintage fazonokkal is találkozhatunk.

Femme Fatale – elegáns és nőies

Galia Lahav 2015-ös esküvői ruhakollekciója rendkívül merész és kihívó, mely minden ízében hangsúlyozza a nőiességet. Az eleganciát és nőiességet magán viselő kollekció ruhái között a hagyományos fehér szín mellett meg-megjelenik az ekrü és az arany. Hatalmas csipkefátylak pedig királynői jelleget öltenek a különleges kollekcióknak.

11

Galia Lahav – 2015

Egy kis vintage hangulat

Szintén Galia Lahav legújabb 2015-ös kollekciójánál maradva itt-ott felbukkant a korabeli időket idéző stílus és a vintage hangulat is. Galia az elegancia magasiskoláját tárja elénk, finom anyagokkal, érdekes megoldásokkal, látványos csipke és szatén kiegészítőkkel.

222

Galia Lahav – 2015

A romantika bája

Az esküvői ruhák klasszikus romantikája jeleik meg az ezüstösen csillogó hímzésekkel gazdagon díszített ruhákon. A hófehér menyasszonyi ruhán megjelenő kézzel varrt virágok sokasága szintén a romantikát idézi. A rózsa ugyanis a szerelem jelképe, mely ezúttal meghatározó díszítőelemként a menyasszonyi ruhákról köszön vissza. A szatén, a tüll és a selyemruhákon a rózsák gyűrt és nyomott mintás variációi különleges, egyedi látványt nyújtanak.

333

Látványos uszályok és különleges csipke kiegészítők

Stella York 2015-ös esküvői ruhakollekciója a különleges uszályok világába kalauzol el bennünket. A hatalmas földig érő fátylak helyett inkább hosszú uszályokat tervezett, melyek a testre simuló szűk fazonok kecses vonalát viszik tovább. A hímzett és csipke kiegészítők és fejdíszek szintén a finom eleganciát jegyzik.

44

Stella York – 2015

Átlátszó csipke és mini tüll

Vera Wang legújabb esküvői ruha kollekciója extravagáns menyasszonyok számára készült. Az tetőtől talpig átlátszó csipkéből készült szűk fazonú ruha hosszú ingujjakkal fiatalos, modern stílust követ épp úgy, mint a mini tüllszoknya.

555

Vera Wang – 2015

Könnyed tüll minden mennyiségben

A hagyományosnak mondható szatén anyagok mellett Stella York kollekciójában megjelentek a pillekönnyű, áttetsző tüll és organza fazonok. A gazdagon díszített felsőrészekhez egyszerű, letisztult stílusú alsórészek kerültek. A párosítás nagyon látványos, fiatalos és könnyed, igazi modern hercegnőknek.

00tüll0

Stella York – 2015

Ezüstös csillogás

A hófehér esküvői ruhák mellett minden évben láthatunk egy-egy kísérleti jellegű kirándulást más színek világába is. Idén az pezsgő, az ekrü és a finom pasztell árnyalatú rózsaszín és az ezüstös csillogás jelent meg a palettán. Az A-vonalú ruhák mellett pedig a testre simuló szűk fazonok kerültek előtérbe.

00ezüst

Stella York – 2015

Formabontó aszimmetria hatalmas fodrokkal

A sellő fazonú esküvői ruhák többféle változatban köszöntek vissza az idei kollekciók között. A lágyan omló, egymásra rétegelt rézsútos fodrok, és a testvonalat követő karcsú sziluettű ruhák modern stílust követnek.

01 fodrok

Stella York – 2015

A bálkirálynő stílus

Természetesen a klasszikus bálkirálynő stílus sem maradhat ki az idei felhozatalból. Stella York gyönyörű földig érő szaténruhákat tervezett ékkövekkel díszített övekkel, tüll és organza variációkkal. A kecses vonalú, karcsúsított ruhák varázslatos megjelenést biztosítanak a nagy napra.

00bálkirálynő

Stella York – 2015

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »