HIRDETÉS

Egy bohém nyár következik!

máj 15 • Voilá • Impress Magazin

A bohém, vagy hippi stílus fő ismertetőjegye a rengeteg, már-már túlzó mennyiségű ékszer, és a gyönggyel futtatott vagy bőrből készült látványos kiegészítők.

Apró sort – hosszú lenge blúzzal

Egy övvel összefogott hosszú lenge blúz kis farmer sorttal a nőiesen bohém összeállítások közé tartozik, melyet a sok ezüst ékszer, gyűrűk, karkötők és nyakláncok, illetve az egyéb bőr kiegészítők tesznek még stílusosabbá.

011

Ezüst, bőr és gyöngy minden mennyiségben…

A lenge fazonú blúz itt is leesik a vállról, a sort pedig egészen apró, ugyanakkor különleges mintázatú, feltűnő darab. Az ékszerek mennyisége pedig szintén lehet túlzó, jöhetnek a méretes ezüst gyűrűk, karkötők és bőr nyakláncok.

11

Az idei nyár főszereplői

A horgolt mini ruhák, a batikolt lenge blúzok és az apró gyönggyel futtatott kis kézi táskák és kiegészítők az idei nyár meghatározó szereplői lesznek. A színvilágot tekintve pedig a bézs és a türkiz viszi a prímet!

33

Gyöngyös kiegészítők

Pár szó erejéig fontos kitérni a gyönggyel futtatott kiegészítőkre is. Egy gyöngyös öv jól mutat akár egy sima farmeren, a díszes, élénk színű mini kézitáska pedig látványos kontraszt egy egyszínű ruha mellett.

22

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »