HIRDETÉS

2015-ös divat trendek

jan 20 • Voilá • Impress Magazin

Vibráló színek, bohém kollekciók, merészen kihívó csipkés és áttetsző ruhák, és bájosan romantikus stílusok keverednek a 2015-ös divat palettáján.

Western hatás sok-sok csipkével

Gyönyörű csipkés és földig érő hófehér ruhák képviselik idén a romantikus stílust. A hasított bőr kiegészítőkkel már-már western jelleget öltenek ezek az összeállítások. Az idei év legérdekesebb újítása a vádli köré tekerhető szandálok világa, minden stílusnál visszaköszön.

British Vogue

British Vogue

Fodrok, masnik, libbenő szoknyák

Az idei év egyik legnépszerűbb anyaga a finom, áttetsző tüll, mely sejtelmesen mutatja test sziluettjét, és könnyedén libben a nyári szellőben. Az egymásra rétegzett megoldás némiképp csökkenti az áttetsző hatást, a ruha sejtelmessége azonban így is megmarad.

British Vogue

British Vogue

Visszatérnek a hosszú farmer szoknyák

A hosszú, földig érő szoknyák az előző stílushoz képest épp az ellenkező stílust képviselik, talán már túl sok mindent is takarnak, az áttetsző tüll és a finom csipke azonban itt is meg-megjelenik.

British Vogue

British Vogue

Türkiz és azúr együtt

A kék árnyalatai minden változatban felbukkannak az idei kollekciókon, legjellegzetesebb azonban a mély azúr és a vidám türkiz. A színes gallérok, fényes anyagok fiatalos, modern hatást keltenek.

British Vogue

British Vogue

Merész fazonok – a bordó árnyalataival

Végül jönnek a kihívóan merész kollekciók a bordó árnyalataiban. A csipke és az áttetsző tüll már bemutatkozott, most csatlakoztak a merész fazonokhoz a mély kivágású ruhák és magasan sliccelt szoknyák is.

British Vogue

British Vogue

Áttetsző és csipkés

Hogy is jelenhetne meg egy tavaszi-nyári killekció virágminták nélkül. Na, azt már nem. Akár hímzett vagy nyomott mintás változatban is, de megannyi ruhakollekción találkozhatunk velük.

British Vogue

British Vogue

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »