HIRDETÉS

Az indián lányok évada

Már 14 • Voilá • Impress Magazin

A divat trendek között időről időre felbukkan valamely ősi kultúra öltözködési stílusa és a törzsi motívumok. A 2015-ös év egyértelműen az indián lányoké!

Megelevenedik egy ősi kultúra

Etro 2015-ös tavasz-nyár kollekciója egy az egyben az amerikai őslakos indián kultúrához nyúlt vissza és a tollas, rojtos kollekciója ezt a hangulatot idézi minden ízében. A ruhák láttán azonnal szemünk előtt lebeg, mint egy délibáb a homokos sivatagi táj és a sivatagi forróság.

British Vogue/ Etro

British Vogue/ Etro

Csontok, gyöngyök, tollak és bőr

Dekoratív „mini-poncsók”, rojtos csizmák, keresztbe fűzős lábbelik mind erről a kultúráról mesélnek. A fő hangsúly pedig a kiegészítőkön, pontosabban az ékszereken vannak. Az indián stílushoz sok-sok nyakbavaló, egészen a dekoltázsig lógó tollas nyakláncok, gyöngyök és bőr való!

British Vogue/ Etro

British Vogue/ Etro

A navahók bonyolult mintái

Veronica Etro a navahó indiánok bonyolult és gazdagon díszített hímzéseibe is betekintést nyújt. Geometrikus minták, narancsos és föld árnyalatok jellemzik ezt az irnyzatot.

British Vogue/ Etro

British Vogue/ Etro

Bohém ruhák – hippi style

Végül pedig egy igazi fesztivál hangulat, bohém, rojtos ruhákkal és hippi kollekciókkal. A rojtos, aszimmetrikus fazonok és a gazdagon díszített, mintás ruhák pántos, fűzős szandálokkal egyszerre képviselik az ősi világ törzsi, illetve a mai modern nő stílusát.

British Vogue/ Etro

British Vogue/ Etro

 Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »